Lahjakortti | Dr. Murky's TREATMENT

Tietoa lahjakortista

LAHJAKORTIN LUNASTUS
Näytä lahjakortti joko sähköisenä tai paperiversiona kassalla maksun yhteydessä. Lahjakortti on kertakäyttöinen, eikä sitä voi muuttaa rahaksi.

AJANKOHTA
Lahjakortti on voimassa 31.03.2019 asti osoitteessa Puu-Anttila, Suurlohjankatu 2, 08100 Lohja.

VARAUS
Pelin voit varata osoitteesta https://runawayplan.fi/dr-murkys-treatment/

VARAUSEHDOT
Pelin voit varata verkossa valitsemalla pakohuoneen, ajan ja osallistujamäärän. Varausvahvistus saapuu sähköpostiin, josta voit vielä tarkistaa varatun ajankohdan sekä tietosi. Varaus on sitova. Varaajan vastuulla on tarkistaa varattu ajankohta ja oikeiden tietojen antaminen. Peruutukset ja pelin ajankohdan vaihdokset tulee suorittaa 24h ennen peliä sähköpostitse info@runawayplan.fi tai yhteydenottolomakkeella. Tarkistathan vielä kaikki varausehdot osoitteesta https://runawayplan.fi/dr-murkys-treatment/.


Usein kysyttyä

Saanko itse valita lahjakorttini summan?

Voit valita lahjakortin summan aina yhdestä pelaajasta kuuteen pelaajaan. Huomioithan, että peliä ei kuitenkaan voi pelata yksin, pakohuoneeseen vaaditaan aina vähintään 2 pelaajaa.


Mitä teen, jos ostan lahjakortin kahdelle ja mukaan tuleekin kolmas henkilö?

Jos sinulla on lahjakortti esimerkiksi kahdelle henkilölle ja mukana on kolmas henkilö, maksat vain ylimenevän summan. Eli 93,00€ (kolme pelaajaa) - 78,00€ (kaksi pelaajaa) = 15,00€ (maksettava summa).


Miten toimin, jos hukkaan lahjakorttini?

Mikäli hukkaat lahjakorttisi, ota yhteyttä info@runawayplan.fi, niin katsomme onnistummeko palauttamaan lahjakorttisi!

Buy this
  • 39,00 €